BeautyColour: net iets meer, net even anders   

 

 

 

Een leuk dagje uit.............

Je kunt de analyses en de make-up cursus bij BeautyColour natuurlijk individueel doen, maar telkens merk ik weer dat het toch het leukste is om het samen te doen. Samen met je vriendinnen, je moeder, je dochters, je collega of met je partner.

Je kunt dan met elkaar meekijken, al je ervaringen delen en er later samen over napraten. Kortom je kunt er gewoon een heel leuk dagje uit van maken waar je nog lang met veel plezier op terug zult kijken.

Leerdam, de Glasstad aan de Linge

Maar Leerdam heeft nog meer te bieden voor je dagje uit want Leerdam is ook de Glasstad van Nederland.

Je kunt een bezoek aan BeautyColour heel goed combineren met een bezoek aan één van de glasactiviteiten in Glasstad Leerdam.

Dagelijks demonstraties glasblazen

In de Glasblazerij Leerdam worden doorlopend demonstraties glasblazen gegeven. Dit vindt continue plaats van dinsdag tot en met zaterdag van 10 uur 's ochtends tot vijf uur 's middags. Vanaf een ruime tribune heb je prima zicht op de glasblazers die zich vele jaren hebben bekwaamd in dit oude en vurige ambacht. Het in de Glasblazerij gemaakte glas is ook te koop.

Klik hier voor meer informatie.

 

Nationaal Glasmuseum

In 1953 werd op een steenworp afstand van de fabriek een glasmuseum ingericht. En ruim vijftig jaar later is het museum nog altijd gevestigd in het woonhuis van de bevlogen toenmalige directeur Cochius. Inmiddels is ook het huis ernaast, de villa van de financieel directeur van de glasfabriek aangeschaft. Beide villa's aan de Linge zijn door middel van loopbruggen aan elkaar verbonden. Hier wordt op ruim 1.600 m2 de gehele collectie van het Nationaal Glasmuseum getoond. Daarnaast worden ook doorlopend zes á zeven wisselende tentoonstellingen gepresenteerd.

Klik hier voor meer informatie.

 

Glas kopen?

In Leerdam kun je op veel plaatsen glas en kristal kopen.

Een paar adressen waar je veel keus hebt:

Kristalwinkel Leerdamse Glasfabriek www.royalleerdamcrystal.com
Galerie Verboog www.galerie-verboog.nl
Glasgalerie Broft www.broft.com

Mooiglas & Zo

www.mooiglas.nl
Galerie Kunstlijn 13 www.kunstlijn13.eu

 

Iets eten of drinken?

Wil je na de analyse of de make-up cursus lekker lunchen, dineren of alleen maar iets drinken. In Leerdam heb je keus genoeg:Gasterij Het Oude Posthuys                         www.hetoudeposthuys.nl
Herberg Restaurant De Lingehoeve                     www.herbergrestaurantdelingehoeve.nl

 

Deel BeauyColour met vrienden
Vind BeautyColour leuk
Volg BeautyColour
Privacyverklaring  |  safira