BESTEL NU

Hoe wil je het boek ontvangen?

Ga zelf op onderzoek uit en ontdek welk kleur-, karaktertype jij bent. Lees wat jouw buitenkant over je binnenkant vertelt en leer jezelf en anderen nog beter kennen! Leuk voor jezelf of om cadeau te doen.

R

Een ontdekkingsreis naar jezelf (en de ander)

R

Wat je uiterlijk over je innerlijk zegt.

R

Met goede tips en verhalen.

€ 19,95

Hoe wil je het boek ontvangen?

OVER HET BOEK

Wist je dat je aan de buitenkant kunt zien wie je van binnen bent? Je bruine, blauwe of groene ogen zeggen iets over wie jij van nature bent. De vorm van je gezicht, neus en lippen zeggen ook iets over jou. Eigenlijk zijn al je uiterlijke kenmerken een blauwddruk van je karakter.

Na het geven van vele kleurenanalyses kwam ik tot deze ontdekking. Tijdens zo’n analyse zit je voor een spiegel en laat ik door gekleurde doeken zien welke kleuren je gezicht en hals ophalen of laten verbleken. Na afloop krijg je een kleurenwaaier mee in jouw topkleuren, die je kunt gebruiken bij het kiezen van je kleding.

Hoe vaker ik de analyse uitvoerde, hoe meer het me begon op te vallen: de mensen die uiterlijk dezelfde kenmerken hadden, vertoonden ook hetzelfde gedrag.

Inmiddels heb ik duizenden mensen geanalyseerd en keer op keer werd mijn ontdekking bevestigd: je uiterlijk laat zien wie je van nature van binnen bent. Ik breidde mijn kleurenanalyse uit met een karakteranalyse en steeds vaker kreeg ik de vraag of ik mijn kennis en ervaring  wilde bundelen in een boek.

Inmiddels is het boek af en wordt het gedrukt bij de drukker! Wil jij een exemplaar ontvangen? Reserveer deze alvast! Dan grijp je niet mis.

OVER MARJOLEIN

Ik ben Marjolein van der Velden-Develing, schoonheidsspecialist, visagist en kleur-, stijl- en modelanalist. Ik heb inmiddels duizenden mensen geanalyseerd op kleur, model en karakter. Mijn ontdekking is dat je aan de buitenkant kunt zien wie je van de binnenkant bent. Steeds vaker kreeg ik het verzoek om mijn ontdekking op te schrijven. “Dit moeten veel meer mensen weten!” hoorde ik vaak. En dus begon ik te schrijven. Het boek is inmiddels af, het verhaal geschreven, klaar om verspreid te worden!

Veel leesplezier!

EEN ONTDEKKINGSREIS NAAR JEZELF!

Ja, ik wil ook weten wat mijn uiterlijk over mijn karakter zegt!

Hoe wil je het boek ontvangen?

Binnenkort heb ik een mooie nieuwe site!

De huidige website van Beautycolour vind je hier.

Share This