Workshop K3

Kleur | Karakter | Kleding

Naast de drie persoonlijke analyses (Kleur, Kleding (Stijl en Model) en Karakter) geef ik ook Workshops voor groepen vanaf 5 personen waarbij alle drie deze onderwerpen centraal  staan.

Met behulp van kleurdoeken en -ramen zie in de spiegel wat verschillende kleuren met de kleur van je ogen, haar en huid doen. En je ontdekt welk seizoentype je bent (Lente, Zomer, Herfst of Winter).

Iedereen zal ook zien wat het effect is van de diverse kledingmodellen. Hoe je met een paar eenvoudige trucjes groter, kleiner, dikker of dunner kunt lijken.

En als ik een tipje oplicht van de sluier wat dit allemaal met je karakter te maken heeft dan wekt dat altijd herkenning en hilariteit op in de groep.

HOE

WERKT HET?

De workshop is een kennismaking met, kijken naar en ervaren van en duurt 3 tot 4 uur, afhankelijk van de grootte van de groep. De prijs is inclusief de handige K3 Kleuren Karakter Kaart met de belangrijkste seizoenkleuren en een korte karakterbeschrijving van de seizoentypen.

De Workshops kunnen worden gehouden bij BeautyColour in Leerdam of op iedere andere gewenste locatie.
Ook is een combinatie met bijvoorbeeld een High Tea op elke gewenste locatie mogelijk.
Idee voor een leuke middag of ochtend met je vriendinnen of collega’s?
Of voor een vrijgezellendag?

PRIJS

BONUS

Boek jouw K3 Workshop en ontvang mijn boek ‘Welk Kleur/Karaktertype ben jij?’ t.w.v.  €19,95 cadeau.

Aanvullende mogelijkheden:

De prijzen voor een Workshop K3 op een andere locatie, voor 8 of meer personen, of in combinatie met een High Tea, zijn op aanvraag. Neem gerust contact op voor meer informatie en om je wensen te bespreken.

VANAF NU VERKRIJGBAAR!

Na duizenden analyses te hebben gedaan kreeg ik steeds vaker het verzoek om mijn ontdekking over de link tussen uiterlijke kenmerken en karakter op te schrijven. "Dit moeten veel meer mensen weten!" hoorde ik vaak. En dus begon ik te schrijven. Het boek is inmiddels af, het verhaal is geschreven, klaar om gelezen te worden!

Ga zelf op onderzoek uit en ontdek welk kleur-, karaktertype jij bent. Lees wat jouw buitenkant over je binnenkant vertelt en leer jezelf en anderen nog beter kennen! Leuk voor jezelf of om cadeau te doen.

R

Een ontdekkingsreis naar jezelf (en de ander

R

Wat je uiterlijk over je innerlijk zegt.

R

Hoe herken je je type kind

R

Met nuttige tips en leuke, herkenbare verhalen.

R

Met twee persoonlijkheids testen

€ 19,95 

(Ter tegemoetkoming voor de verzendkosten vraag ik 2,95,-. Dit betekent dat de totale kosten van het boek inclusief verzending uitkomen op 22,90)

 

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP!

Bel: 06 27 24 51 60

Share This