Kledingadvies

Stijl- en model

ANALYSE

Ontdek welke kledingstijl en -model jou het beste staan.

Naast de juiste, bij jou passende kleuren van kleding en make-up zijn ook de stijl en het model van je kleding bepalend voor een perfecte uitstraling. Maar, waar moet je hierbij op letten?

Behalve de stijl van je kleding bepaalt ook je silhouet wat het beste bij jou past. Heb je een rond, recht of driehoekig silhouet? Of meer peer-, diamant-, of diabolovormig. Dat bepaalt je modeltype. Daar moet je rekening mee houden om te kunnen weten hoe je je het beste kunt kleden.

Door de Stijl- en Modelanalyse ontdek je welke stijl bij jou past en welk model je vormen accentueren of camoufleren. Je leert hoe je jezelf groter, kleiner, dikker of dunner kunt laten lijken. En je ontdekt of je het romantische, het traditionele, het natuurlijke of het klassieke stijltype bent.
Aan de hand van je eigen kleding en accessoires die je mee kunt nemen maken we een selectie van “goede”, “minder goede” en “weg ermee” stapeltjes.

Zo zie je welk stijl- en modeltype je bent en leer je om bij nieuw aan te schaffen kleding te zien wat wel en niet bij jou past.

In de goede kleuren, met de juiste stijl en het best passende model zit je kleding als een tweede huid. Dat voelt goed en dat straalt perfectie uit.
“Die ziet er goed uit” is de veelgehoorde reactie, omdat het perfect bij jou past.

Een Kledingadvies met behulp van de Stijl- en Modelanalyse is een perfecte hulp bij je persoonlijke kledingkeuze. Voor velen een echte eye-opener!

PRIJZEN

BONUS

Boek jouw stijl- en modelanalyse en ontvang mijn boek “Welk Kleur/Karaktertype ben jij?’ t.w.v. €19,95.

ONTVANG €20,- KORTING!

Combineer het Kledingadvies (de Stijl- en Modelaanayse) met een Kleurenanalyse en ontvang €10,- extra korting op de prijs van het Kledingadvies en €10,- extra korting op de prijs van de Kleurenanalyse.

In verband met de benodigde tijd kan dat met maximaal drie personen.

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP!

Bel: 06 27 24 51 60

Share This