Make-up cursussen

WERKEN OP JEZELF!

Na de Kleurenanalyse kun je opgemaakt worden met een dag make-up in je eigen seizoenkleuren. Regelmatig vragen klanten mij: “Hoe doe je dat nou precies? Hoe kun je met zo weinig make-up zo veel bereiken?” en “Kan ik dat zelf ook leren?” Het antwoord is: Ja! Dat leer je in de Make-up cursus “Werken op jezelf”.

In deze cursus leer je wat de juiste wijze is om jezelf op te maken. Uitgangspunt hierbij is de meting van de contourvormen en –verhoudingen van je gezicht en de wijze waarop jouw specifieke pluspunten geaccentueerd en schoonheidsfoutjes gecorrigeerd kunnen worden.

WERKWIJZE

Wanneer je persoonlijke make-up gegevens op papier staan ga ik een helft van je gezicht opmaken. Je zult versteld staan van de gecorrigeerde schoonheidsfoutjes en je zult duidelijk de verschillen zien. Daarna is het jouw beurt om de andere helft van je gezicht onder begeleiding op dezelfde manier te leren opmaken. Deze ervaring, in combinatie met de vastgelegde gegevens, helpt je om dit later probleemloos thuis zelf te doen.

PROGRAMMA:

R

basiskennis gezichtslijnen en gezichtsvormen.

R

basiskennis make-up, correcties en camouflage.

R

persoonlijke gezichtsvormanalyse en -meting

R

contourvorming en kleurbepaling

R

toepassen van: camouflage + basis make up + dag make up

PRIJZEN

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP!

Bel: 06 27 24 51 60

Share This