Anderen over

BEAUTYCOLOUR

Mijn verwachtingen zijn overtroffen!

Geheel zonder zelfvertrouwen midden in een zeer moeilijke periode uit mijn leven heb ik toch een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: een cursus make-up.

Een ieder heeft daar altijd zijn of haar verwachtingen over. Mijn verwachtingen zijn overtroffen door Marjolein.

Haar doortastendheid, humor, medeleven, aandacht, professionaliteit, luisterend oor, haar kijken naar mij als geheel als mens in zijn totaliteit, je openheid en persoonlijke kracht, haar sterke wil om te werken zoals zij vindt dat bij je hoort, alles wat ze zelf heeft ontwikkeld en ook zichzelf toch kwetsbaar durven opstellen want zoals ze het goed zegt: ” dit ben ik “, punt. Ze gaat niet voor 100% maar voor 200% en bent erg gedreven op de juiste manier.

Wat kan ik meer zeggen?

Het resultaat was verbluffend en wel daarbij behoudt van mijn eigen gezicht, dus geen masker ophebben want dat vind ik het allerbelangrijkste. Het thuisfront was erg enthousiast en wisten niet wat ze zagen. Tot slot vond ik het resultaat zo mooi dat ik de make-up er niet af wilde halen ‘s avonds.

Fijnste van de cursus vond ik dat ik zelf m.b.v. Marjolein 1 kant van mijn gezicht mocht opmaken. Veel geduld heeft Marjolein met mij moeten hebben want erg handig ben ik niet maar…..wat een geduld had ze.

Marjolein, THANKS

Stephanie Quik

Meer over de Make up Cursus

Werk aan de winkel, maar wel leuk werk

De workshop K3 met ons gezin, die ik als verjaardagscadeau van mijn 3 dochters gekregen had, was een bijzondere ervaring. En ook met verrassende uitkomsten. Ik had niet gedacht dat we allemaal zo verschillend zouden zijn.

Wat mij vooral raakte is dat je een aantal karaktereigenschappen naar voren haalde die nogal verscholen zitten. En dat met de aanmoediging om die tot uiting te laten komen.

Dat er nog wel het een en ander aan mijn garderobe te verbeteren bleek, was helaas wat anders dan ik gehoopt had. Werk aan de winkel. Maar ook leuk werk. Los daarvan was alleen al de workshop zelf de moeite meer dan waard. Het was vooral ook heel leuk om dit als gezin met elkaar te kunnen ondernemen. Dankjewel voor je hartelijke en enthousiaste inzet.

Bas Obbink

Meer over de K3 Workshop

Fantastisch om te zien wat kleur kan doen

Een bijzondere ervaring vandaag bij de kleurenanalyse! Hele fijne sfeer en fantastisch om te zien wat kleur kan doen.

Millie Lijbers

Meer over de Kleurenanalyse

Beste Marjolein,

We hebben vanmiddag een heel interessante, leerzame en gezellige middag gehad! Erg leuk en verrassend om te zien wat kleur met je doet. We zijn gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan. Mooi om mee te maken hoe je op een ontspannen manier ons van alles hebt geleerd. We hebben ervan genoten!

Hartelijke groet,

Arjo en Nienke Struik

Meer over de Kleurenanalyse

Nu snap ik eindelijk waarom sommige kleding gewoon niet bij mij past!

Jaren geleden een make-up workshop van Marjolein gedaan in Nieuwegein . Wat later een kleuren- analyse. Maar met de jaren begon ik vast te lopen met de kledingstijl, ik was onzeker en ontevreden met zeker de helft van mijn garderobe.
Voor mijn verjaardag kreeg ik een stijlanalyse. Wat een openbaring was dat! Nu snap ik eindelijk waarom sommige kleding gewoon niet bij mij past! Het is nog even wennen en zoeken in de kledingwinkels, maar ik weet nu waar ik op moet letten. Dank je wel Marjolein voor je geduld en heldere uitleg, ik vond het superleuk!

Mirjam van Huet Lindeman

Meer over Kledingadvies

Absoluut een aanrader, heel leerzaam en verrijkend

Vorige week ben ik met mijn moeder en mijn dochter bij Beauty Colour Leerdam geweest. Het was niet alleen erg gezellig, maar ook heel bijzonder. We hebben zoveel geleerd! Het was niet zomaar een kleurenanalyse; er kwamen ook andere dingen aan bod zoals gezichtsvorm, karakter en nog veel meer. Het was echt een onvergetelijke middag. Absoluut een aanrader om dit te doen; heel leerzaam en verrijkend . Het was geweldig!!

Rinke van Wijngaarden

Meer over Kleurenanalyse

Ik heb nu natuurlijk zin om te gaan winkelen en naar de kapper te gaan.

Graag bedank ik je per mail nog even voor een leerzame en leuke dag. Ik heb er zeker veel van opgestoken! Sommige dingen die ik al dacht zijn bevestigd en vooral veel nieuwe dingen geleerd!
Ik heb nu natuurlijk zin om te gaan winkelen en naar de kapper te gaan, hopelijk vind ik er binnenkort de tijd voor.

NN

Meer over Kleurenanalyse

Ik zit nog steeds na te genieten.

Zo, dan hier het stukje voor in het gastenboek. Ik zit nog steeds na te genieten.
Na een jaar en 17 dagen waren wij weer terug bij Marjolein, drie van ons voor een karakteranalyse,
en één voor een model- en stijlanalyse.
De ochtend werd gevuld met veel gepraat over karakter.
Het was weer enorm waardevol. Hoewel we vorig jaar al een tipje van de sluier hadden opgelicht gekregen, hebben we nu veel meer geleerd. Ikzelf heb dingen een plekje kunnen geven.
Waar ik bepaalde eigenschappen eerder als zwakte zag, heb ik nu gezien dat ik daar op een positieve manier gebruik van kan maken. Het is heerlijk om dingen van jezelf te kunnen accepteren. De resultaten zijn soms ook verbazend, dat bleek bij één van ons. Maar wat geweldig om nu eens te zien te krijgen wie je werkelijk bent. En wat mooi om te leren dat datgene waar je tegenaan liep in de thuissituatie voortkomt uit de behoefte van het type dat je gedeeltelijk bent. We waren er enorm vol van, en dat zijn we nog steeds. In de auto op de terugweg zeiden we nog tegen elkaar: je gaat van elkaar houden door hiermee bezig te zijn. Marjolein, bedankt voor alles!

Lianne van den Brink

Meer over Karakteranalyse

Workshop K3: leuke en kleurrijke ervaringn doen.

Ons jaarlijkse unituitje had een kleurenboost nodig en daarom togen we dinsdag 13 november met 4 vrouwen richting BeautyColour Leerdam waar Marjolein, als vriendelijke gastvrouw én expert op kleurengebied, ons opwachtte. Wat bleek? Een beetje scepsis tijdens de voorbereidingen veranderde in totale overgave tijdens onze ochtend bij Marjolein. We hebben het de laatste dagen alleen maar over kleuren, andere collega’s worden er gek van want gevraagd of ongevraagd vertellen we nu of dat groene overhemd nu eigenlijk wel kan of dat het toch beter blauw kan zijn, haha. Dus… je hebt iets losgemaakt in ons en we zijn zeker van plan een keer terug te komen om ons aan een uitgebreidere kleurenanalyse te onderwerpen.
Bedankt voor al je tips en adviezen en vooral … inzichten! Tot ziens!

Madelon Groenenberg | Zeist

Meer over K3 Workshop

Het was een redelijke shock.

Nogmaals bedankt, ook namens Geja, voor de leuke en leerzame ochtend met het kleding- en stijladvies zaterdag jl. Het was heel interessant! Voor Geja was het natuurlijk een redelijk shock, maar daar gaat ze bovenop komen. We hebben de rest uit Geja’s kast ook onderhanden genomen en de schaar is al in de eerste jurk gegaan. Binnenkort gaan we samen shoppen! Geja was alleen vergeten met jou nog naar de kleur voor de highlights in haar haar te kijken. Wil je daarvoor de ‘haarkaart’ meenemen als je op 7 december bij ons bent? Tot over een paar weken in Baarn.
Veel groet, Ellen (en Geja)

Ellen van Hattem

Meer over Kledingadvies

We praten nergens anders meer over!

Met z’n vieren namen wij deel aan de K3 workshop. We waren eerst wat onwennig omdat we totaal niet wisten wat er komen zou, nu praten we nergens anders meer over! We hebben het één en ander gezien over kleur, stijl en karakter. Alles was echt heel interessant en we hebben allemaal het plan opgevat om nog een keer te gaan voor de uitgebreidere analyses. Vooral de seizoenstypen hadden onze interesse. We zien nu ook in de mensen om ons heen terug wat we geleerd hebben afgelopen zaterdag. Het mooiste echter van de hele workshop vond ik dat er in doorklonk: Jij mag er ook zijn! Ieder is zoals hij of zij is en vooroordelen zijn totaal niet nodig. Heel mooi en waardevol dus! Hartelijk dank Marjolein!”
Tot ooit een keer ziens dan maar.

Lianne van den Brink

Ik hoef nu niet meer te twijfelen of een kleur mij nu wle staat.

Nog bedankt voor je tips en adviezen die ik afgelopen zaterdag tijdens de kleur- en stijlanalyse gekregen heb. Ik heb er veel van geleerd en ik ga nu veel gerichter winkelen.
Ik hoef niet meer te twijfelen of een kleur mij wel staat want ik heb nu een uitgebreide kleurenwaaier. Wat ik ook interessant en grappig vond is dat je in mijn ogen mijn seizoenstype en karakter kon lezen.
Kortom, het was voor mij een geslaagde middag!

Anneke van Breukelen

Meer over Kleurenanalyse

We hebben genoten.

Ik wil je namens ons allen nog bedanken voor de leuke, informatieve, gezellige middag.
We hebben genoten.

Carla Diepenhorst

Meer over de K3 Workshop

Dit zou iedereen eigenlijk moeten doen.

Samen met mijn vriendin ben ik drie keer bij Marjolein geweest.
Kleuren, stijl en karakter analyse. We hebben er ontzettend veel van opgestoken.

Marjolein je heb ons geweldig advies geven. We hebben er ontzettend van geleerd.

Mijn kleding kast is veel overzichtelijker geworden. Winkelen is makkelijker geworden,
ik koop nu niet zomaar iets wat ik leuk vind, maar het moet mijn stijl zijn,
en daar ging ik de mist nogal eens mee in, dan hing het in me kast en ik droeg het
bijna nooit. Als ik de kast nu open doet is het veel overzichtelijker geworden,
alle kleuren combineren met elkaar.
 
En dan als laatste in april de karakteranalyse.
Je krijg bevestigt wie je bent en waarom. En dat geef een fijn gevoel.
Je krijg meer mensenkennis en dat is heel belangrijk.
Je veroordeeld dan iemand niet zo snel omdat je begrijpt wat voor type het is.
 
Dit zou iedereen eigenlijk moeten doen, het is een hele verrijking voor mij geweest.
Marjolein bedankt!

Lida den Hartog

Gezellige en geslaagde middag

Ik heb 31 maart een erg gezellige en geslaagde middag gehad. Merk nu al dat ik heel
anders ga kijken en zoeken naar kleding. Graag wil ik een afspraak maken voor mijn
dochters. Zij zijn nu door mij nog enthousiaster geworden.

Antoinette van den Bosch

Veel geleerd

Bij deze nog heel erg bedankt voor je adviezen van afgelopen vrijdag voor mijn dochter
Priscilla. We hebben er beide veel van geleerd en wellicht zie je ons nog eens terug.
Nogmaals bedankt en tot ziens.

Anette Paffen

Dank je wel

Ik wil je bedanken voor je advies. Ik had helemaal niet in de gaten dat het al zo laat was
toen ik wegging. Maar ik vind dat je je werk heel goed doet en dat ik hele nuttige tips heb gekregen. Ook het enthousiasme waarmee je het doet is erg leuk. Ik ga volgende week shoppen dus we zullen het zien. Maar in ieder geval dank je wel.

Marina de Haan

Kleur/stijkanalyse een waardevol cadeau. Had ik het maar eerder gedaan…..

Al jaren overwoog ik om een kleurenanalyse te laten doen. Had ik het maar eerder gedaan …..
Een recente blik in mijn kledingkast vertelde me dat mijn garderobe nogal kleurloos was met heel veel zwart en bruin. Maar welke kleuren zijn nu goed voor je? Hoog tijd voor een afspraak kleur- en stijlanalyse bij Marjolein. En dat heeft veel opgeleverd.
Niet alleen heb ik geleerd welke kleuren mij het beste staan en welke niet (al het zwart de kledingkast uit!), ook weet ik nu waar ik qua model en pasvorm op moet letten als ik kleding ga kopen.
En ik heb gemerkt dat dit het winkelen ook veel relaxter maakt, omdat ik nu soms al aan het kledingstuk op de hanger kan zien of het de moeite waard is om te gaan passen of niet.
Wat ik erg leuk vind aan de stijlanalyse, is dat je samen met Marjolein in je eigen meegenomen kleding gaat neuzen, en dat ze voor mij leukste combinaties wist te maken waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn. Mijn kleding is daardoor veel draagbaarder geworden.
De afgelopen weken heb ik, gewapend met mijn persoonlijke kleurenwaaier, een flink aantal kledingzaken onveilig gemaakt. Een heel leuke reactie kreeg ik van een verkoopster toen ik uit het pashok kwam, gehuld in een lichtgeel shirt (ik had voorheen altijd de overtuiging dat geen enkele kleur geel mij goed stond). Zij riep uit hoe goed die kleur me stond en hoe goed die het deed op de bruine broek die ik aan had. Dit moment bevestigde het voor mij: een kleur/stijlanalyse is het meest waardevolle cadeau dat je jezelf (of iemand anders) kunt geven.

Conny van der Stoop

Hij durft nu meer te combineren.

Lang geleden volgde ik een workshop kleurenanalyse van Marjolein aan de Volksuniversiteit van Nieuwegein. Ik was zo enthousiast over de mogelijkheden dat ik daarna met een paar vriendinnen de persoonlijke kleuranalyse en het make-up advies volgde in haar praktijk in Leerdam. Dat was een genoeglijke en leerzame dag. Zelfs mijn echtgenoot zag de maanden daarna de opmerkelijke verbeteringen in kleur- en kledingstijl, dat hij zelf ook bij Marjolein de kleurenanalyse deed. Bij het kopen van zijn kleding heeft hij door de jaren heen daar een geweldige steun aan. Hij durft veel meer te combineren, omdat hij weet welke kleuren hem goed staan. Ook een buurvrouw heb ik enthousiast gemaakt en meegenomen naar Marjolein.
 
In de afgelopen tien jaar heb ik steeds trouw mijn make-up bij BeautyColour besteld.
Marjoleins make-up adviezen en produkten staan er borg voor, samen met haar kledingadviezen, dat ik me in mijn beroep stijlvol kan presenteren. Toen ik haar vroeg of zij een workshop wilde verzorgen voor een jubileum van mijn werk, aarzelde ze geen moment. De deelnemers waren vrouwen en mannen, die zich door hun handicap, een keelstoma, niet altijd kunnen kleden zoals ze zouden willen. Marjolein verdiepte zich in de doelgroep en de workshop was een groot succes. Mede door haar kennis van zaken en de manier hoe respectvol zij mensen tegemoet treedt vind ik Marjolein een professional in haar beroep.

Els Huybers

Leuke effecten…

Hallo Marjolein, graag wil ik je bedanken voor de leuke middag die wij hebben gehad. Leuke effecten met betrekking tot Kleuradvies en Stijlanalyse gescoord. Ik zal er zeker gebruik van maken en me met kleden nog meer vermaken. Hartelijk dank en met groet,

Gerda Keller

Veel geleerd…

Beter laat dan nooit: ik wil je nog even zeggen dat Carolien en ik de kleurenanalyse heel erg leuk vonden afgelopen vrijdagmiddag bij jou en dat we veel geleerd hebben. Nu moeten we jouw wijze lessen gaan toepassen!! Bedankt en wie weet… tot ziens,

Marleen Rutgers

Karakterbeschrijving passend…..

Vorige week zaterdag hebben mijn moeder en ik een kleurenanalyse gehad waar we beiden
zeer enthousiast over zijn. Ook de karakterbeschrijving passend bij het kleurentype vonden
we zeer interessant.

Daniëlle Rijkens

Leuke complimenten

Bedankt voor het opsturen van de oogschaduw. Ik ben al flink aan het oefenen geweest thuis, en krijg alleen maar leuke complimenten. Ik vond de make-up cursus erg leuk en leerzaam.
Bedankt.

Natasja Boellen

Direct winkel ingedoken.

Dag Marjolein.
Afgelopen vrijdag heb ik samen met mijn vriendin Vera, een middag bij jou doorgebracht. Het was een zeer interessante en gezellige middag. Zelf heb ik er veel van opgestoken. Ben direkt in mijn kledingkast gedoken en de kleuren in de waaier, komen (op een paar kledingstukken na) met elkaar overeen. Qua kleuren hoeft er niet veel verwijderd te worden (misschien wel qua model). We zijn direkt de winkels met onze waaier ingedoken en zelf heb ik 2 t-shirts en 1 trui gekocht.
Ons bezoek aan jou heeft zeker een vervolg.
Bedankt, ook namens Vera en zeker tot ziens,

Erna van Bremen

Krijg nog steeds leuke complimenten

Ik ben Els en ik ben 43 jaar. Ik heb ongeveer 10 jaar geleden een kleurenanalyse laten doen.
Ik heb de kleurenwaaier altijd in mijn handtas zitten, maar ik heb hem niet altijd meer nodig.
Je kent je kleuren op een gegeven moment wel. Ik ben een lente type! In het begin moest ik wel wennen, omdat ik de kleuren die bij het wintertype horen veel mooier vond. Ook veel van mijn kleding was in winterkleuren.
Maar ik moet zeggen dat ik geen spijt heb van de analyse! Ik ben nog altijd enthousiast. In het begin kreeg ik allemaal complimentjes: “Goh, wat zie jij er goed uit!” of “Meid, het lijkt wel of je steeds jonger wordt.” Je gaat ook steeds meer van ‘je kleuren’ houden. En ik vind ze nu ook heel mooi. Ook kan ik nu goed combineren met mijn kleding, alles past bij elkaar. Het is ook veel goedkoper. Je draagt je kleding langer omdat de kleuren bij je passen en ze dan ook niet gauw gaan vervelen. Zwart zit niet in mijn kleurenwaaier, maar met Kerst blijft zwart altijd mooi. Ik draag dan bijvoorbeeld een zwarte pantalon, maar bij mijn gezicht een kledingstuk in de kleur uit mijn kleurenwaaier. Het staat dan wel beter in mijn gezicht maar toch…. het is geen geheel. Dus is het toch beter om de kleuren uit je kleurenwaaier te combineren, dan zit je altijd goed! Mijn make-up is ook veranderd. Ik zag altijd heel erg wit. Maar nu ik de goede kleuren draag, heb ik daar geen last meer van. Het is niet meer nodig om me zo zwaar op te maken. Ook mijn schoenen, tassen en sieraden heb ik aangepast. Alles is nu een geheel. Mooie warme frisse kleuren met gouden sieraden. Zelfs mijn karakter komt overeen met de beschrijving van mijn kleurenwaaier. Ik ben dus echt een lente! Het is ook heel leuk om met kleuren bezig te zijn, het is een soort tik! Ook na zoveel jaar krijg ik nog steeds complimenten en ben ik nog steeds enthousiast. Daarom raad ik iedereen aan om een kleurenanalyse te doen.

Els van Snippenberg

Leerdam

Leuk maar vooral zinvol.

Je leest en hoort iets over een kleurenanalyse en je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld. Je maakt een afspraak en ‘ondergaat’ een kleurenanalyse. Het overtreft je stoutste verwachtingen! Het is heel erg leuk maar vooral zinvol. Marjolein laat jezelf ontdekken welke kleuren bij je passen en welke kleuren je flets maken en oud. Als je gebruik maakt van je kleurenwaaier die voor jou geschikt is, krijg je voortaan veel complimenten. Er wordt niet gezegd: “Wat een leuke bloese of jurk of wat een leuk pak heb je aan.” Nee, je krijgt te horen: “Wat staat dat je goed! Dat past precies bij jou!”

Gerry de Bruin

Resultaten zijn verbuffend.

Met veel plezier heb ik bij Marjolein van der Velden een kleurenanalyse laten doen. De resultaten zijn verbluffend! Ze kan op een zeer kundige manier laten zien welke kleuren wel bij je passen en welke niet. Het bijzondere is dat je met behulp van Marjolein zelf de juiste keuze maakt. De uitleg die er dan bij wordt gegeven over de verschillende types, is heel treffend.
Een aanrader voor iedereen die er goed uit wil zien en daardoor meer zelfvertrouwen krijgt.

Petra Jacobs

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP!

Bel: 06 27 24 51 60

Share This